Hvor raskt kan du få hjelp av oss?

Opprettet av Arne Sigurd Rognan Nielsen, Endret Sat, 07 Jan 2023 ved 11:48 AM av Arne Sigurd Rognan Nielsen

Du trenger ingen avtale med oss for å få teknisk support og brukerstøtte fra oss. Det er bare å registrere seg på vår helpdesk og registrere dine saker så tar vi saken når vi har tid og fakturerer deg for medgått tid. Fikser vi problemet ditt på under en halvtime så fakturerer vi kun for 30 minutter.

Hvor raskt du får hjelp av oss avhenger av om du hva slags avtale du har inngått med oss, hvilken tilgjengelighet du ønsker, hvor du ønsker hjelpen og når på døgnet du ønsker vi skal være tilgjengelige.

Vi har fire prioritets-nivåer for kunder med SLA (Service Level Agreement):

• Lav - 1 dags responstid - 3 dagers løsningstid
  • Middels - 8 timers responstid -1 dag løsningstid
  • Høy - 4 timers responstid - 12 timers løsningstid
  • Haster - 1 times responstid - 4 timers løsningstid

Ønsker du tilgjengelighet 24/7/365 og garantert responstid må du inngå en skriftlig avtale med oss og betale en månedlig avgift for å ha tilgang til support døgnet rundt, året rundt. Du får da også tilgang til et spesielt telefonnummer du kan ringe ved ekstraordinær kritisk driftsstans.

Primært skal alle henvendelser om support eller brukerstøtte meldes inn via vår helpdesk. Der skjer også den videre dialogen med våre konsulenter inntil problemet er løst og saken er avsluttet.

Ønsker du mer informasjon om 24/7/365 supportavtale med garantert responstid? Ta kontakt her: arne@brainworker.no