IBM Connections er nå HCL Connections

Opprettet av Arne Sigurd Rognan Nielsen, Endret Thu, 30 Jan 2020 ved 09:53 AM av Arne Sigurd Rognan Nielsen

Den 1. juli 2019 overtok den indiske IT-giganten HCL eierskapet til en rekke IBM-løsninger - deriblant samhandlingsplattformen IBM Connections. Derfor heter løsningen nå HCL Connections og leveres nå kun av autoriserte HCL Business Partnere. HCL selger ikke direkte til sluttkundene.


HCL har et enormt tempo når det gjelder videreutvikling av løsningene de har overtatt fra IBM og det kommer stadig nye versjoner. Dette utviklingsarbeidet skjer i nært samarbeide med HCL's Businesspartnere, utvalgte kunder og det svært engasjerte miljøet av frittstående eksperter - såkalte HCL Master's.


Brainworker AS har to konsulenter med den høyt ansette utnevnelsen HCL Master i sin ekspertgruppe. Er man HCL Master eller HCL Grand Master har man direkte tilgang til HCL's utviklingslaboratorium, programvareingeniører og høyeste prioritet ved supportbehov. 


Det lønner seg derfor å se seg om etter en HCL Business Partner med minst en HCL Master i sin ekspertstab. Det er kun to personer med tittelen HCL Master i Norge. Begge er knyttet til Brainworker.

Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen