Den 1. juli 2019 overtok den indiske IT-giganten HCL eierskapet til en rekke IBM-løsninger - deriblant samhandlingsplattformen IBM Connections. Derfor heter løsningen nå HCL Connections og leveres nå kun av autoriserte HCL Business Partnere. HCL selger ikke direkte til sluttkundene.


HCL har et enormt tempo når det gjelder videreutvikling av løsningene de har overtatt fra IBM og det kommer stadig nye versjoner. Dette utviklingsarbeidet skjer i nært samarbeide med HCL's Businesspartnere, utvalgte kunder og det svært engasjerte miljøet av frittstående eksperter - såkalte HCL Master's.


Brainworker AS har to konsulenter med den høyt ansette utnevnelsen HCL Master i sin ekspertgruppe. Er man HCL Master eller HCL Grand Master har man direkte tilgang til HCL's utviklingslaboratorium, programvareingeniører og høyeste prioritet ved supportbehov. 


Det lønner seg derfor å se seg om etter en HCL Business Partner med minst en HCL Master i sin ekspertstab. Det er kun to personer med tittelen HCL Master i Norge. Begge er knyttet til Brainworker.