Box Business & Box Relay

Opprettet av Arne Sigurd Rognan Nielsen, Endret Tue, 17 Sep 2019 ved 08:52 AM av Arne Sigurd Rognan Nielsen

Brainworker AS er norsk forhandler av Box Business og Box Relay. Vi hjelper til med å implementere Box-løsningene og integrere disse med de andre løsningene i din bedrift, enten det er HCL Connections eller Microsoft Office 365.

Vi tilbyr også opplæring i administrasjon og bruk av løsningen, både på desktop og bærbare enheter. Trenger du hjelp med å strukturere informasjon og skape god arbeidsflyt er vi også her for deg!