Slik registrerer du en "ticket"!

Opprettet av Arne Sigurd Rognan Nielsen, Endret Tue, 14 Nov 2023 ved 08:11 AM av Arne Sigurd Rognan Nielsen

• Hver gang du har behov for support fra våre konsulenter registrerer du det vi kaller en Ticket. Klikk på Send inn en sak i øverste høyre hjørne. Da vil din henvendelse få tildelt et saksnummer og bli varslet til en ledig konsulent. En av vår konsulenter vil ta fatt i saken straks vedkommende er ledig.
  • Det er viktig at du gir en god beskrivelse av problemet du trenger hjelp med slik at konsulenten kan forberede seg godt før han tar kontakt med deg.
  • Fyll ut følgende felt:
    • Requester: E-post-adresse ( i første felt) + Navn (i andre felt)
    • Subject: Kort stikkord om hva saken gjelder (feks "passord")
    • Type: Velg hvilke type henvendelse det er (Teknisk support / Brukerstøtte / Salg og lisenser)
    • Description: Gi en god beskrivelse av problemet. Dersom du har et bilde eller en datafil som dokumentasjon kan du legge den ved med hjelp av +Attach file
  • Kunder med supportavtale (SLA - Support Level Agreement) kan i helt spesielle forretningskritiske tilfeller (feks total driftsstans) ringe oss på +47 415 35 313. Det vil da bli manuelt opprettet en Ticket og ledig konsulent vil bli varslet via SMS