Registrer deg som bruker!

Opprettet av Arne Sigurd Rognan Nielsen, Endret Tue, 14 Nov 2023 ved 08:11 AM av Arne Sigurd Rognan Nielsen

Slik registrerer du deg første gang

For å ta i bruk vår support må du være registrert som bruker. Det gjør du slik:

• Klikk på Registrer deg øverst til høyre på websiden og skriv inn fullt navn og e-post-adresse.
  • Dersom du representerer en bedrift sjekker du om din bedrift allerede er registrert med en profil.
  • Om bedriften din allerede er registrert så knytter du din profil til bedriftens profil.
  • Legg gjerne inn logoen til bedriften og bilde av deg selv. Det gjør det raskere for våre konsulenter å finne deg!
  • Husk å legge inn kontaktinformasjon som e-post, telefonnummer og fakturaadresse!
  • Neste gang du behøver støtte fra Brainworker Helpdesk kan du logge deg på for å få full oversikt og oppdatert status for alle dine Saker.

Slik melder du inn behov for support

• Skal du melde inn et nytt behov for support bruker du Send inn en sak. Du vil da få opp et registreringsskjema som du fyller ut.
  • Husk å beskrive problemet du ønsker løst og velg prioritet. Når registreringen er klar vil våre konsulenter varsles og en av dem vil ta tak i saken og løse problemet så raskt de kan.
  • All dialog med konsulenten vil heretter skje digitalt via Helpdesk. Eventuelt vil konsulenten ta kontakt via telefon for å veilede deg. Det er derfor viktig å være tilgjengelig mens problemløsning foregår.

Bruk kunnskapsbasen

På Helpdesk vil du også kunne finne mer informasjon om våre løsninger og lese eventuelle praktiske råd og tips når det gjelder bruken av løsningene vi supporteren.

Her er linken til Brainworker Helpdesk: https://brainworkeras.freshdesk.com - husk å ta godt vare på den!