Velkommen til vår portal for support!

• For å ta i bruk vår support må du først registrere deg som bruker på denne portalen. Klikk på ikonet for registrering øverst til høyre på denne websiden og følg prosedyren.
  • Dersom du henvender deg på vegne av en bedrift registrerer du denne og din egen profil knyttet til denne. Legg gjerne inn logoen til bedriften og bilde av deg selv. Det gjør det raskere for våre konsulenter å finne deg!
  • Husk å legge inn kontaktinformasjon som e-post, telefonnummer og fakturaadresse!