HCL Domino har i over 20 år vært en ledende applikasjonsserver som benyttes av tusener små og store bedrifter og organisasjoner over hele verden.

 

HCL Notes har i like mange år vært en applikasjonsklient for en rekke plattformen. En av applikasjonene har i alle år vært e-post (tidligere kjent som Lotus Notes).


Selv om mange har gått over til lettere e-post-klienter fortsetter kundene å bruke HCL Domino for å kjøre spesialutviklede forretingsapplikasjoner som de er helt avhengige av i sitt daglige arbeide. Svært mange kunder har gjort forretningsapplikasjonene tilgjengelige gjennom nettlesere i stedet for å bruke lokale HCL Notes-klienter.


Mange har trodd at HCL Domino og HCL Notes helt hadde forsvunnet fra markedet, men slik er det ikke. HCL Domino-serveren lever i beste velgående selv om mange har valgt andre klienter for e-post (koblet til den eksisterende Domino-serveren som kjører e-post-applikasjonen). Kundene har ønsket å beholde sine HCL Domino-servere fordi de er svært driftssikre, tilnærmelig umulige å hacke og enkle å utvikle applikasjoner på. 


Etter at HCL overtok eierskap og videreutvikling av programvaren sommeren 2019 er det utgitt to nye versjoner. Siste versjon HCL Domino 11.0 og HCL Notes 11.0. HCL kommer med nye oppdatering hvert kvartal.


19.02.2021: HCL Domino v 12 og HCL Notes v 12 er tilgjengelig i Public Beta nå!


Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon!