Slik bruker du den intelligente e-posten HCL Verse

Opprettet av Arne Sigurd Rognan Nielsen, Endret Sat, 07 Jan 2023 ved 12:27 PM av Arne Sigurd Rognan Nielsen

HCL Verse er det smarteste, enkleste og mest intelligente e-post-verktøyet du noensinne har brukt. Men fordi det er en uvant måte å bruke e-post på for mange som har brukt gammeldagse e-post-løsninger som Outlook, Notes, Thunderbird, Mail og andre, så kan det være nyttig med en grei innføring før man setter i gang.

HCL Verse trenger ingen lokal installasjon. Du kan bruke hvilken som helst nettleser. Om du ønsker å bruke HCL Verse på din smarttelefon kan du laste ned en gratis app fra din appstore enten det er iOS eller Android.

Ta kontakt med oss om du vil ha en kort demonstrasjon eller få tips om hvordan du kan jobbe smartere ved bruk av HCL Verse.

Husk at øvelse gjør mester!

Les mer om HCL Verse her!