HCL Domino har i over 20 år vært en ledende applikasjonsserver som benyttes av tusener små og store bedrifter og organisasjoner over hele verden. 

HCL Notes har i like mange år vært en applikasjonsklient for en rekke plattformen. En av applikasjonene har i alle år vært e-post (tidligere kjent som Lotus Notes).


Selv om mange har gått over til lettere e-post-klienter fortsetter kundene å bruke HCL Domino for å kjøre spesialutviklede forretingsapplikasjoner som de er helt avhengige av i sitt daglige arbeide. Svært mange kunder har gjort forretningsapplikasjonene tilgjengelige gjennom nettlesere i stedet for å bruke lokale HCL Notes-klienter.


Mange har trodd at HCL Domino og HCL Notes helt hadde forsvunnet fra markedet, men slik er det ikke. HCL Domino-serveren lever i beste velgående selv om mange har valgt andre klienter for e-post (koblet til den eksisterende Domino-serveren som kjører e-post-applikasjonen). Kundene har ønsket å beholde sine HCL Domino-servere fordi de er svært driftssikre, tilnærmelig umulige å hacke og enkle å utvikle applikasjoner på. 


I disse dager kommer en helt ny versjon av denne driftssikre og tradisjonsrike programvaren - HCL Domino 10.0 og HCL Notes 10.0. 


Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon!